';

Nyheter

 • Vi har blivit en del av Certified Excellence hos Bosch Rexroth!
  2021-03-15
  Vi kan med stolthet meddela att vi numera är en certifierad partner till Bosch Rexroth.
  Vi har samarbetat med Bosch Rexroth sedan starten 2017 och att bli en del av certified excellence ser vi verkligen som ett kvitto på att vi arbetar och levererar på högsta nivå.
  Läs mer om certifieringen i denna artikel hos Metal Supply:
   
   
 • God jul!
  2020-12-17
  I skrivande stund är det 14 dagar kvar av 2020, ett år som vi aldrig kommer att glömma. Vi är mycket tacksamma för att vi har tagit oss igenom det gångna året.
  Vi vill passa på att tacka alla kunder och leverantörer som har hjälpt oss igenom krisen. Nu ser vi fram emot ett bättre 2021:)
  Under jul- och nyårsveckan kommer vi hålla öppet som vanligt. Kontoret är bemannat mellan 7-16 och vi nås, som alltid, på telefon dygnet runt.
   
   
 • Byte till nytt affärssystem
  2020-08-31
  Under vecka 36 kommer vi byta till ett nytt affärssystem. Vi jobbar för ett smidigt byte som inte påverkar våra kunder. Våra offerter, orderbekräftelser, fakturor m.m. kommer få en ny layout som är mer stilren och enklare att tyda. Hör gärna av er om ni skulle upptäcka något fel med våra dokument.
  Ha en härlig vecka!
   
 • TREVLIG SOMMAR!
  2020-07-16
  Nu såhär i semestertider vill vi passa på att meddela att vi har öppet som vanligt, dock med lite mindre bemanning. Vi gör självklart vårt yttersta för att detta inte ska påverka vår service.
  Vi vill passa på att önska alla en riktigt trevlig sommar😊
   
 • Coronaviruset
  2020-03-23

  Det är nog ingen som har lyckats undgå det som händer i Sverige och i världen just nu. Vi följer noga utvecklingen av Coronaviruset samt de rekommendationer som ges ut av myndighet och regering och vi kommer arbeta därefter.

  Vi vill ta tillfället i akt och meddela er att vi håller öppet som vanligt och finns tillgängliga på telefon, mail och även Skype. I största möjliga mån undviker vi personliga besök men, om det är nödvändigt, hittar vi en lösning.

  Ta hand om varandra!

   
 • Kick-off 2020!
  2020-02-27
  Nästa vecka, mellan den 5-8 mars, kommer vi på Avans Linjärteknik vara i Lindvallen för årets kick-off! Vi kommer självklart finnas tillgängliga på telefon under resan så det går jättebra att kontakta oss som vanligt!
  Ha en fin torsdag!
   
 • God jul!
  2019-12-16
  I skrivande stund är det 11 dagar kvar av 2019, ett år går verkligen fort:)
  Under jul- och nyårsveckan kommer vi hålla öppet som vanligt. Kontoret är bemannat mellan 7-16 och vi nås, som alltid, på telefon dygnet runt.
  Vi vill passa på att tacka alla kunder och leverantörer för ett bra samarbete under året. Nu ser vi fram emot 2020:)
   
   
 • Ny telefonväxel!
  2019-10-17
  Idag ska vi byta ut vår telefonväxel på kontoret. Om ni under eftermiddagen har svårt att komma fram, vänligen skicka ett mail till info@avanslinjarteknik.se så ringer vi upp er😊
   
   
 • Instruktionsfilmer från Bosch Rexroth
  2019-10-09
  Vår samarbetspartner Bosch Rexroth har en YouTube-kanal där de lägger ut instruktionsfilmer inom linjärteknik. De har exempelvis en guide för montering av tätningar på en åkvagn. De har även en guide för montering av mutter på en kulskruv.
   
  Ta del av Bosch Rexroths Tips och Trix!
 • Elmia Subcontractor 2019
  2019-09-20

  Nu är det inte lång tid kvar till årets mässa: Elmia Subcontractor!

  Den 12-15 november kommer vi stå i monter A01:14 och presentera vårt sortiment.

  Kom gärna förbi och kika på våra produkter eller ta en kopp kaffe!

  Vi kommer även anordna en tävling i vår monter där man har chans att vinna fina priser!

 • Ny Kapmaskin i verkstaden
  2019-09-10

  Nu har vi äntligen fått hem vår nya kapmaskin till verkstaden i Västerås. Under veckan har våra anställda fått utbildning i maskinen.

  Med denna kapmaskin kan vi kapa skenor upp till storlek 65. Detta kommer resultera i mycket kortare ledtider än tidigare.

  Under hösten kommer vi successivt bygga upp vårt lager av skenor och åkvagnar för att kunna erbjuda er bästa möjliga service!

 • Service dygnet runt
  2019-08-26

  Ni vet väl att ni kan nå oss dygnet runt?

  7 dagar i veckan, 24 timmar om dygnet finns vi tillgängliga via telefon. Detta gör det möjligt för er att snabbt få support vid eventuella problem.

  : 021-18 40 70

 • Värnamo Industriexpo!
  2019-05-08

  Nu är det bara en vecka kvar till mässan Värnamo Industriexpo!

  Vi kommer stå hos LPV verktygsmaskiner.

  Kom gärna förbi för att diskutera kulskruvar, linjärstyrningar, precisionslager, spindelrenoveringar m.m