';

OM OSS

Avans Linjärteknik AB startades under hösten 2017 och är ett dotterbolag till Avans Maskintillbehör AB. Stefan Barklund och Mats Pehrsson grundade Avans Maskintillbehör redan 1988. De har i över 30 år stöttat stora delar av industrimarknaden med service, support och försäljning av maskinkomponenter.
Sedan starten ansvarar vi på Avans Linjärteknik för service och försäljning av linjära produkter. Sortimentet består bland annat av kulskruvar, linjärstyrningar, servosystem, momentdragare, linjärmoduler och aluminiumprofiler. Vi erbjuder expresstillverkning av kulskruvar samt renovering av både kulskruvar och maskinspindlar.
Verksamheten bedriver vi i Västerås. Här har vi kontor, lager och verkstad, vi har även ett säljkontor i Stockholm. Vårt fokus ligger på problemlösning, korta leveranstider och kundspecifika lösningar. Att vara en integrerad partner till Bosch Rexroth är något vi är mycket stolta över. Vi är även stolta återförsäljare till Korta Group, Kuroda Jenatec och Schaeffler. Tack vare det unika samarbetet med våra leverantörer kan vi erbjuda våra kunder snabb support och högkvalitativa produkter.